Mięso i drób

Oferujemy naszym Klientom podstawowe rodzaje mięsa najczęściej wykorzystywane do przygotowywania posiłków.
Mięso i drób
wieprzowina
Najbardziej popularne mięso, dość łatwe do przyrządzenia. Wiele możliwości jego przygotowania powoduje, że każdy znajdzie swoją ulubioną potrawę z wieprzowiny.
Proponujemy naszym klientom elementy wieprzowiny takie jak szynkę, łopatkę, schab, polędwiczki, boczek, żeberka, karkówkę.

drób
Najchętniej spożywane mięso, chude i łatwe w przygotowaniu. W wielu domach często gości na stole ze względu na walory smakowe, odżywcze i różnorodność przyrządzanych z niego dań.
Polecamy zawsze świeże elementy kurczaka i indyka.

wołowina
To czerwone mięso o dużej zawartości żelaza. Jest dość trudne do przygotowania, niemniej jednak warto pokusić się o zakup dobrej jakości wołowiny, która jest smaczną alternatywą dla mięs innego rodzaju.